Simona Halep a adus trofeul de la Wimbledon pe Arena Naţională: Este o seară foarte specială pentru mine. Vă mulțumesc foarte mult că ați venit! Ediţie specială pe TVR1 şi TVR HD

17 iulie 2019, 18:46

Simona Halep a fost întâmpinată la intrarea pe arenă de Ilie Năstase, Gheorghe Popescu, Marius Urzică, Diana Bulimar, Gabriela Szabo, Ionela Tîrlea, Monica Roşu, Mihai Leu, Marian Drăgulescu, Paula Ivan, Alina Dumitru şi Doina Melinte. Fanii, care au purtat tricolorul și bannere cu numele sportivei, au aplaudat-o minute în şir și au scandat „Simona!” „Simona!”.

Simona Halep: Să împărțim acest trofeu, pentru că este al nostru, este al țării, în primul rând! Este o seară foarte specială pentru mine. Știu că și anul trecut a fost, dar acum pacă este mai specială. Vă mulțumesc foarte mult că ați venit! Să ne bucurăm și să ne gândim că se mai pot întâmpla astfel de zile!

În aplauzele miilor de fani de pe Arena Națională, Simona Halep, numărul 4 în clasamentul WTA, le-a mulțumit celor care au venit să o vadă și celor care au susținut-o să-și împlinească visul: familia, antrenorii, tenismenii Virginia Ruzici, Ilie Năstase, Ion Țiriac.

Mai mulți sportivi, care nu au putut fi alături de Simona pe Arena Națională – Ana Maria Brânză, Nicu Vlad, Camelia Potec, Laura Badea și Nadia Comăneci – i-au transmis mesaje video:

Ion Țiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, a comentat cu Simona Halep cele mai importante momente ale finalei de la Wimbledon cu Serena Williams, în timp ce spectatorii au urmărit secvențele pe ecrane gigant.

Simona Halep a devenit regina tenisului la Wimbledon, pe 13 iulie. A făcut magie pe iarba londoneză și a scris istorie, într-un meci în care a spulberat-o pe Serena Williams cu 6-2, 6-2, în 55 de minute de joc. A obținut astfel al doilea titlu de Grand Slam din carieră, după cel de la Roland Garros.

Victoria din finala de la Wimbledon a fost una de record mondial, arată statisticile oficiale. Simona Halep (27 de ani) a reușit 13 lovituri câștigătoare și a stabilit un record, cu doar trei greșeli neforțate în cele 55 de minute ale partidei contra Serenei Williams.

Astăzi, Simona Halep și-a prezentat românilor trofeul, în cadrul unei ceremonii, pe Arena Națională, organizată de Primăria Capitalei, în parteneriat cu Federația Română de Tenis. Accesul a fost gratuit.

Întâlnirea cu fanii a fost transmisă în direct, în cadrul unei ediţii speciale, pe TVR1 şi TVR HD.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite