Simona Halep a jucat 9 meciuri în ultimii trei ani împotriva unor adolescente-minune. Cori Gauff este cea mai tânără adversară pe care o întâlnește
08 Iulie 2019, 10:19 (actualizat 08 Iulie 2019, 14:55)
(actualizat 08 Iulie 2019, 14:55) | Știrile TVR

Are 15 ani, vrea să ajungă numărul 1 mondial și a reușit să atragă atenția în cel mai important turneu de tenis al lumii. Cori Gauff e adversara Simonei din optimi. "Va fi o provocare pentru mine", spune fostul lider WTA, care se va duela cu cea mai tânară adversară întâlnită vreodată în carieră.

Simona Halep a jucat 9 meciuri în ultimii 3 ani contra unor "adolescente-minune", așa cum este și Cori Gauff, care, la doar 15 ani, este cea mai tânără adversară întâlnită vreodată de Simona.

Fără înfrângere în 2017 și 2018, ani în care s-a duelat cu puștoaice, la vremea respectivă, ca Osaka, Konjuh, Aiava, Bellis sau Dolehide, Halep a fost învinsă în 3 din cele 4 meciuri ale actualului sezon avute cu adolescente:  Vondrousova, de două ori, și Anisimova, în sferturi, la ultimul Roland Garros.

Pictată în Florida pe un zid din Fort Lauderdale și cu mesaj primit de la fosta Primă Doamnă a Americii, Michelle Obama, Gauff se bate cu Halep pentru un loc în sferturi la Wimbledon unde deja a câștigat 6 meciuri la rând, Simona fiind, însă, primul cap de serie pe care-l întâlnește.