Simona Halep a sărbătorit 100 de ani de tenis pe terenul Central de la Wimbledon, alături de legendele sportului alb. Federer: Sper să mai pot reveni măcar o dată aici

4 iulie 2022, 14:40

La Londra, Halep a celebrat 100 de ani de tenis pe terenul Central împreună cu jucători legendari care au făcut istorie la Wimbledon. În imediata apropiere a lui Nadal și Hingis, Simona a stat între Stefan Edberg și Angelique Kerber.

(w500) 100 de ani

Pentru a participa la impresionanta ceremonie pentru care Roger Federer a venit special la Londra, Simona și-a programat antrenamentul zilei cu 3 ore înaintea evenimentului de la care nu au lipsit Chris Evert, Margaret Court, Martina Hingis , Bjorn Borg, Rod Laver, Billie Jean-King, John McEnroe sau Andy Murray.

(w500) 100 de ani

Cu acest prilej, Federer, aflat încă în recuperare după operațiile la genunchi, a declarat că speră să mai joace încă o dată în turneul găzduit de All England Club.

„Am fost foarte norocos să pot juca multe meciuri pe acest teren. Este fantastic să fii alături de toţi aceşti campioni. Îmi amintesc emoţia cu care am venit aici ca să joc împotriva lui Pete Sampras în 2001. Sper să mai pot reveni măcar o dată”, a spus Federer. El a adăugat că cele mai plăcute amintiri ale lui sunt meciul cu Sampras din urmă cu 21 de ani şi primul titlu, obţinut în 2003 împotriva lui Mark Philippousis.

(w500) Roger Fede

Federer, care în august va împlini 41 de ani, a suferit în ultimii ani mai multe operaţii la genunchi şi nu a mai participat la niciun turneu de la ediţia trecută de la Wimbledon. El intenţionează să joace în acest an în Laver Cup şi în turneul de la Basel, oraşul său natal.

(w500) Billie Jea

(w500) Novak Djok

(w500) 100 de ani

(w500) Simona Hal

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite