Simona Halep, gânduri despre retragere. Românca poate încheia Australian Open pe locul doi mondial
26 Ianuarie 2020, 21:16 (actualizat 26 Ianuarie 2020, 21:24)
(actualizat 26 Ianuarie 2020, 21:24) | Știrile TVR

Simona Halep are mari șanse să încheie primul Grand Slam al anului,  Australian Open, pe locul doi mondial. Românca a dezvăluit, într-o conferință de presă la Melbourne, cum și-ar putea anunța retragerea din tenis.

După ce daneza Caroline Wozniacki s-a retras din tenisul profesionist chiar la Australian Open 2020, după ce a fost eliminată de Ons Jabeur,  Simona Halep a recunoscut că s-a gândit  la momentul în care va decide să renunțe la tenis.

"Să vă spun cinstit, am vorbit cu fratele meu despre asta. Nu m-am gândit încă, probabil o voi face la fel ca ea (Caroline Wozniacki, n.r), să anunţ că e ultimul turneu şi apoi mă retrag", a declarat Simona, în conferința de presă după victoria cu Iulia Putinţeva.

A doua jucătoare a lumii în acest moment și fără a mai putea fi depășită decât de un triumf al olandezei Bertens la AO, Simona a dezvăluit scenariul posibil  pentru retragerea din tenis: "Nu pot să spun că este ultimul an, pentru că eu îmi schimb destul de des părerea şi nu e bine. Probabil că o să anunţ înaintea unui turneu şi apoi voi fi out din lumea tenisului."