Simona Halep, între antrenamente, filmări şi plimbări cu cămila: "M-am simţit pierdută!"
19 Decembrie 2019, 15:17 (actualizat 19 Decembrie 2019, 15:27)
(actualizat 19 Decembrie 2019, 15:27) | Știrile TVR

În Dubai, acolo unde se află pentru antrenamente, Simona Halep şi-a făcut un prieten cu cocoaşă. "M-am simţit pierdută!", s-a amuzat Simona după ce a călărit o cămilă prin deşert. Darren Cahill a anunţat că sportiva filmează un documentar.

Halep a fost uimită să vadă cum o cămilă poate să bea 100 de litri de apă în 10 minute după o cursă printre dunele de la Al Awir, 35 de kilometri depărtare de Dubai.

"Nu a fost uşor prima oară, dar acum mă distrează foarte mult şi mă simt minunat. Par pierdută, dar nu sunt, pentru că am un prieten aici", s-a amuzat Simona.

În cantonamentul din Emiratele Arabe, Halep face tot posibilul să se adapteze la condiţiile caniculare ce o aşteaptă în Australia, unde va debuta cu primul ei turneu din 2020, programat la Adelaide.

"Mă simt bine, sunt pregătită să încep turneele şi sper ca începutul să fie ceva mai uşor decât normal. Caut să joc cel mai bun tenis al meu pe teren", a declarat câştigătoarea Wimbledon 2019.
"Se filmează documentarul, prieteni", nu a mai ascuns Darren Cahill filmările făcute în Dubai de Halep pentru un scurtmetraj despre cum Simona a schimbat istoria tenisului fără a avea sprijin federal.