Simona Halep nu a avut probleme cu spatele, după primul meci din acest sezon. Sportiva merge fără așteptări la Australian Open, unde anul trecut a jucat finala

10 ianuarie 2019, 07:54

După 4 luni de pauză și tratament, după ce a fost diagnosticată cu hernie de disc, Simona Halep spune că se simte bine: „Nicio durere, sunt bucuroasă pentru asta, un semn minunat, acum sunt recuperată şi trebuie să văd cum mă voi simţi mâine dimineaţă pentru că este important”, a declarat Simona, după primul meci din acest sezon, pierdut în fața lui Ashley Barty la Sydney.

„E greu să îți propui să mergi în fazele superioare la Melbourne fără meciuri în picioare și fără să fii foarte bine pregătit. Nu e deloc simplu pe o asemenea căldură. Voi merge acolo, voi încerca să joc mai bine decât azi și vom vedea” – spune liderul WTA.

Halep ştie că poate pierde locul 1 mondial imediat după Grand Slam-ul inaugural al sezonului: „Mi-am asumat riscul cu o pauză mai mare pentru că aveam nevoie. Atât fizic cât și mental. Nu am nicio așteptare pentru că îmi dau seama că nu pot fi în aceste momente la cel mai înalt nivel. Am nevoie de meciuri în picioare, tenisul este bun, trebuie să cred mai mult în mine.”

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite