Simona Halep revine în circuit. Sportiva îşi apără locul 4 mondial la Indian Wells

3 martie 2017, 18:20

Cu un ultim preparator fizic pus pe liber după cea mai gravă accidentare din carieră, Simona Halep a scăpat de tendinita rotuliană de la genunchiul stâng fără intervenţie chirurgicală sau infiltraţii cu plasmă îmbogăţită, tratament care l-a vindecat pe Nadal.

„Am făcut toate analizele înainte să plec şi au ieşit foarte bune, adică nu mai am nimic. Sper să fie bine”, mărturiseşte sportiva.

Ca să nu piardă locul 4 mondial în faţa slovacei Cibulkova, Halep riscă să joace la Indian Wells pe o suprafaţă dură, „Plexipave”, la fel cu cea de la Australian Open sau Shenzen, unde accidentarea de la Singapore i s-a agravat.

„Mă simt ok, eu cred că m-am recuperat, dar va trebui să văd la meci, oficial, pentru că este diferit şi acolo am avut dureri ultima dată”, spune sportiva.

Învinsă de Serena Williams în sferturile de finală din 2016, Halep are de apărat 215 puncte la Indian Wells, cel mai mare turneu câştigat de ea în carieră şi cel mai tare concurs din lume după „Marile Şlemuri”.

Sportiva noastră este încrezătoare: „Sunt mult mai relaxată, pauza aceasta mi-a prins bine. Nu am nimic de pierdut, am stat aproape o lună. Va fi greu să intru din nou în ritm.”

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite