Simona Halep revine în competiții, la turneul de la Palermo din august. Sportiva nu se gândește la retragere: Următorii 3-4-5 ani o să mai joc tenis

11 iulie 2020, 16:45

După o pauză de aproape patru luni generată de pandemia de coronavirus, Simona Halep revine în circuitul feminin. Simona a anunțat că va fi prezentă la turneului de la Palermo, care se vă ține în perioada 3-9 august. Halep n-a mai fost acolo de 10 ani.

Competiția, care se va desfășura pe zgură, ar putea avea la start 48 de jucătoare, iar fanii au speranțe că pot urmări partidele din tribune.

„Sicilia a avut un număr redus de cazuri de Covid-19. Există șanse să avem fani în tribune. Ne gândim la un total de 500, împărțiți în două tribune.”, a declarat Oliviero Palma, directorul turneului din Palermo.

Dublă campioană de Grand Slam, Simona a dezvăluit într-un interviu acordat Ralucăi Olaru ce are de gând să facă după ce îşi va încheia cariera.

„Să ştii că m-am gândit, cu pandemia de-acum. Vreau să mai joc tenis. Mi-am dat seama după perioada asta că locul meu este pe teren şi mă face să trăiesc cu adevărat. Aşa că următorii 3-4-5 ani o să mai joc tenis. După aceea aş vrea să îmi fac familie, copilaşi. Vreau să mă dedic copilaşului. După aceea o să mă întorc în tenis, dar mi-aş dori să mă dezvolt şi în alte părţi, nu doar în sport. La televizor şi la interviuri n-o să mă vedeţi, că nu îmi place să vorbesc. Ceva concret nu am, sunt încă cu expresia cu capul în nori”, a mărturisit Simona Halep.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite