Simona Halep s-a antrenat cu un fost campion la Wimbledon. România va avea în premieră opt jucătoare pe tabloul principal

28 iunie 2018, 22:50

De o săptămână, Simona se antrenează pe iarba de la Wimbledon, unde organizatorii fac ultimele pregătiri. Au vopsit tușele, au lăcuit băncile, lustruiesc vestiarele și aduc flori. Iarba arată impecabil.

Cahill i-a făcut miercuri o surpriză Simonei Halep. După ce s-a salutat cu Nadal la intrarea pe teren, ca între lideri mondiali, Halep l-a găsit pe gazon pe campionul din 2002 de la Wimbledon, compatriotul lui Darren, australianul Lleyton Hewitt. Acesta a devenit, în 2001, cel mai tânăr lider mondial din toate timpurile, la 20 de ani, el  fiind antrenat atunci chiar de  Cahill.

După antrenament, cei doi sportivi  au publicat mesaje pe conturile lor de Twitter. Simona s-a declarat extenuată după antrenament și i-a mulțumit australianului pentru ocazia de a juca contra lui. „Lovești minunat și a fost o plăcere pentru mine”, a postat, la rândul lui, fostul campion.

(w620) Lleyton He

Simona Halep a postat o fotografie cu Lleyton Hewitt și pe contul ei de Instagram, cu mesajul: „Antrenorul meu mi-a făcut o mare surpriză azi. Sunt foarte  norocoasă pentru  că am avut ocazia să ma antrenez cu Lleyton Hewitt, care a fost tare drăguț. Îți multumesc, Lleyton, și mulțumesc D. Sper că am jucat bine și că am păstrat ritmul în câteva raliuri”.

(w620) Simona Hal

Vineri e  tragerea la sorți a tablourilor, unde Simona Halep e favorita 1 la fete, în timp ce Roger Federer e favoritul 1 la băieți.

România va avea în premieră opt jucătoare pe un tabloul principal de simplu al unui turneu de Mare Şlem, la Wimbledon, după ce Alexandra Dulgheru şi Elena-Gabriela Ruse au obţinut calificarea joi, prin victoriile obţinute în ultimul tur al fazei preliminare.

România  avea deja  şase jucătoare aflate în top 100 direct calificate pe tabloul de simplu:  Simona Halep, principala favorită, Mihaela Buzărnescu, desemnată cap de serie numărul 29, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Ana Bogdan.

Alexandra Dulgheru (29 ani, 126 WTA), fost număr 26 mondial, a trecut, joi, de slovena Tamara Zidansek (20 ani, 96 WTA), principala favorită a fazei preliminare, cu 5-7, 7-6 (4), 6-0, după două ore şi 26 de minute.

Elena-Gabriela Ruse (20 ani, 197 WTA) se va afla pentru prima oară pe tabloul principal al unui turneu de Mare Şlem, după ce a dispus de austriaca Barbara Haas (22 ani, 215 WTA), cu 6-0, 7-5.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite