Simona Halep s-a calificat în finala turneului WTA de la Madrid după ce a învins-o pe Anastasija Sevastova cu 6-2, 6-3

Simona Halep
Simona Halep
12 mai 2017, 16:33

Simona Halep (25 ani, 8 WTA), aflată pentru a treia oară în semifinale la Madrid, s-a impus după o oră şi 13 minute în faţa unei adversare aflate pe locul 22 WTA. Halep s-a impus fără emoţii în primul set, dar a fost condusă cu 3-0 în cel de-al doilea. Românca a avut o revenire spectaculoasă şi, câştigând şase ghemuri consecutive, şi-a asigurat victoria. 

Halep a obţinut astfel 511.740 euro şi 650 de puncte WTA. 

Halep o conduce pe Sevastova cu 4-3, la meciurile directe. Românca s-a impus în ultimele două confruntări cu letona înaintea celei de la Madrid. Anul trecut, în finala turneului de la Bucureşti, Simona o învingea cu 6-0, 6-0, iar recent, la Stuttgart, Halep s-a impus cu 6-3, 6-1, în sferturi.

Simona Halep va disputa finala turneului  sâmbătă, 13 mai, când va juca cu franțuzoaica Kristina Mladenovici (locul 17 WTA), învingătoarea din cea de-a doua semifinală de astăzi. Mladenovici a câștigat în fața  rusoaicei Svetlana Kuznețova (locul 9 WTA), în două seturi  6-4, 7-6.

Simona Halep deține titlul de campioană la Madrid, cucerit anul trecut.

Simona Halep a mai jucat astăzi într-o semifinală, cea de dublu feminin, alături de Irina Begu. Perechea Timea Babos (Ungaria)/Andrea Hlaváčková (Cehia) le-au învins pe românce cu scorul de 6-4, 6-2.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite