Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului WTA de la Toronto, unde o întâlnește pe cehoaica Marie Bouzkova, locul 91 WTA

9 august 2019, 08:31

Simona a început în forţă şi a condus cu 3-0 în primul set, iar apoi şi-a conservat avantajul, câştigând cu 6-2.

În actul secund, Kuzneţova a luat un  singur ghem, când Halep avea 5-0. Halep a servit foarte bine, a avut 19 winners (11 rusoaica) şi 23 de erori neforţate (25 Kuzneţova). Românca a salvat cele două mingi de break ale Svetlanei.

„Cred că am jucat mai bine decât ieri (miercuri, n. red.), chiar dacă adversara a fost diferită. Svetlana joacă lovind cu mult efect. Brady a lovit foarte tare. Sunt jucătoare diferite”, a spus Halep la conferinţa de presă de după meci, citată de WTA.

”Cred că am lovit bine mingea şi sunt foarte mulţumită de felul în care am jucat împotriva ei, deoarece e mereu dificil şi de fiecare dată avem meciuri tari”, a adăugat Halep.

Românca este dublă campioană la Rogers Cup, în 2016 şi 2018 (de fiecare dată la Montreal). După acest meci, şi-a asigurat deja un cec de 60.455 dolari şi 190 de puncte WTA.

Turneul WTA de la Toronto este dotat cu premii totale de 2,83 milioane dolari.

Simona o va întâlnește în sferturile de finală, în premieră, pe cehoaică de 21 de ani Marie Bouzkova, locul 91 WTA, cea care a trecut în două seturi de letona Jelena Ostapenko. Meciul are loc sâmbătă dimineața, în jurul orei 4.00 ora României, fiind ultimul meci al zilei pe terenul central de la Toronto.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite