Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la Australian Open

Simona Halep
Simona Halep
23 ianuarie 2020, 11:39

Partida a început cu trei break-uri consecutive, Halep trecându-şi în cont două game-uri rapide pe serviciul adversarei. Românca a avut un joc sigur în primul set, a comis mai puţine erori neforţate, 10, faţă de 19 ale adversarei, şi a cedat doar două game-uri, serviciul începând să se îmbunătăţească cu trecerea jocului.

În setul secund, Simona Halep a părut să ridice și mai mult nivelul jocului, ducând rapid scorul la 4-0 în favoarea sa. Fostul lider mondial a încheiat partida după o oră și 17 minute, având emoții aproape de final, când a cedat un game pe propriul serviciu, după ce anterior ratase o minge de meci. În cele din urmă, Halep s-a impus, scor 6-2, 6-4.

Aproape de finalul jocului, când Dart a avut minge de 5-5, după ce fusese condusă cu 5-1, Halep a fost vizibil deranjată, strigând către loja sa: „Ce să fac?!”

Conform statisticilor oficiale, Halep a fost superioară la aproape toate capitolele. Ea a avut un procentaj de 67% al punctelor câștigate pe propriul serviciu și a comis 23 de erori neforțate, spre deosebire de cele 34 ale adversarei

În turul al treilea de la Australian Open, Simona Halep se va duela cu învingătoarea din partida Danielle Collins (SUA, 25 WTA) – Yulia Putintseva (Kazahstan, 38 WTA), care este în desfășurare.

 

Sursa: Mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite