Simona Halep s-a retras din turneul de la Linz, din cauza unei accidentări la genunchi. Adversara ei, românca Jaqueline Cristian, accede astfel în prima sa finală WTA

Simona Halep
Simona Halep
11 noiembrie 2021, 20:02

„Din păcate, nu pot juca semifinala în această seară, după ce m-am accidentat la genunchi în meciul de ieri. Aș face orice pentru a putea juca, dar este umflat și dureros și jocul nu va face decât să înrăutățească lucrurile. Vreau să le mulțumesc mult turneului și fanilor de aici, la Upper Austria Ladies Linz, pentru o săptămână fantastică. Sper să mă întorc!”

Jaqueline Cristian (23 ani, 100 WTA), care săptămâna aceasta a intrat în premieră în top 100 (acum este locul 80 WTA în clasamentul LIVE), va juca prima finală WTA din carieră, românca venind din calificări la Linz.

Halep (30 ani, 22 WTA) s-a accidentat în meciul de miercuri, cu italianca Jasmine Paolini, cu 4-6, 7-5, 6-0, după două ore şi 13 minute.

Halep încheie astfel sezonul fără un titlu WTA, pentru prima oară după opt ani.

Jaqueline Cristian s-a calificat în semifinalele turneului WTA 250 de la Linz (Austria), dotat cu premii totale de 189.708 euro, miercuri seara, după ce a învins-o pe rusoaica Veronika Kudermetova, cu 6-3, 7-6 (5).

În finală, Jaqueline Cristian va întâlni o americană, pe Alison Riske (locul 73 WTA).

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite