Simona Halep şi Irina Begu s-au relaxat pe un yacht la Miami, alături de echipele lor

28 martie 2018, 09:36

Dacă Federer, Nadal sau Djokovic şi-au comandat propriile yachturi, Halep şi Begu au ales să închirieze o ambarcaţiune de lux denumită „Prinţesa” pe care au plătit 345 de dolari pe oră de navigare.

Împăcate după conflictul din partida de dublu de la Miami Open, Halep şi Begu s-au distrat alături de echipele lor în largul golfului insulei Key Biscayne, locul unde se joacă turneul de tenis unde cele două au fost eliminate în „optimi” de perechea Atawo/Groenfeld.

Cu căpitan şi steward asiguraţi, la care s-au adăugat băuturi răcoritoare şi combustibil, Halep şi Begu n-au ratat ocazia să piloteze skijet-uri model limitat cu motorizare în 4 timpi şi 300 cai putere.

(w460) Simona Hal

Pe yachtul cu punţi laterale construit în 2015 dotat inclusiv cu două dormitoare, bar şi gratar, Halep şi Begu şi-au petrecut ultima lor zi în Florida înaintea vacanţei de o lună după care urmează meciul de „Cupa Federaţiei” cu Elveţia, de la Cluj.

În super-tiebreakul meciului disputat la Miami cu echipa formată din Raquel Atawo şi Anna-Lena Groenfeld, numărul 1 mondial i-a reproşat Irinei Begu că nu s-a implicat suficient la un punct pierdut. Halep a vrut să dea cu racheta de teren, dar s-a calmat rapid şi a dat mâna cu colega sa.  Cele două au fost eliminate cu scorul de 7-6 (3), 2-6, 8-10, după o oră şi 42 de minute.

Simona fusese deja eliminată din proba de simplu de Agnieszka Radwanska, scor 3-6, 6-2, 6-3.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite