Simona Halep va dona 2000 de dolari pentru victimele incendiilor din Australia, după ce l-a enervat de 10 ori pe Darren Cahill în meciul cu Ajla Tomljanovic
14 Ianuarie 2020, 17:21 (actualizat 14 Ianuarie 2020, 18:01)
(actualizat 14 Ianuarie 2020, 18:01) | Știrile TVR

Simona Halep a anunțat pe Twitter că va dona 2000 de dolari pentru victimele incendiilor de vegetatie din Australia, după ce a calculat împreună cu echipa că l-a enervat de zece ori pe antrenorul Darren Cahill în timpul meciului cu Ajla Tomljanovic, din turul doi al turneului de la Adelaide.

"După o mică (ok, mare) dezbatere cu echipa mea, sunt fericită să anunț că voi dona 2.000 de dolari pentru victimele incendiilor de vegetație din Australia. Asta pentru că l-am supărat pe Darren "doar" de 10 ori în timpul meciului de astăzi. Nu e un început rău, nu?", a scris Simona pe contul ei Twitter.

La începutul anului,  sportiva din România s-a alăturat jucătorilor de tenis, care au anunțat că vor dona bani pentru fiecare as reușit, dar a venit cu o altă modalitate de a strânge bani - să doneze 200 de dolari nu pentru fiecare as, ci de fiecare dată când îl enervează pe antrenorul Darren Cahill.

În aceeași zi, Darren Cahill a anunțat că se alătură și el sportivilor care vor să doneze bani pentru a ajuta victimele incendiilor din Australia. Antrenorul Simonei Halep  a anunțat că va dona și el câte 50 de dolari ori de câte ori fostul lider mondial își va pierde cumpătul în timpul meciurilor.

Simona Halep (4 WTA) a disputat marți, la WTA Adelaide, primul meci din acest an la simplu. Românca a trecut în două seturi de australianca Ajla Tomljanovic (52 WTA), scor 6-4; 7-5. Meciul a durat o oră și 38 de minute.