S-a tras la sorți tabloul pentru Wimbledon 2019. Simona Halep și Mihaela Buzănescu s-ar putea întâlni în turul doi

28 iunie 2019, 13:39

Mihaela Buzărnescu va juca în primul tur cu americanca Jessica Pegula (74, WTA), iar dacă Halep şi Buzărnescu vor câştiga runda inaugurală vor fi adversare în turul secund.

(w500) Mihaela Bu

Ana Bogdan, venită din calificări, va avea meci foarte greu în primul tur cu britanica Johanna Konta, cap de serie numărul 19.

Sorana Cîrstea va avea şi ea un meci foarte dificil, contra americancei Amanda Anisimova, cap de serie numărul 25.

Monica Niculescu, beneficiara unui wildcard, va juca în primul tur cu germanca Andrea Petkovic, în timp ce  Elena-Gabriela Ruse, venită tot din calificări, o va înfrunta în runda inaugurală pe Julia Goerges din Germania, cap de serie numărul 18.

Fostul lider mondial Simona Halep se află pe aceeaşi parte de tablou cu Naomi Osaka, Karolina Pliskova şi Elina Svitolina, în timp ce în partea superioară se află actualul lider WTA, Ashleigh Barty, Angelique Kerber, Petra Kvitova şi Serena Williams.

Până în sferturile de finală, fază în care ar putea avea o confruntare cu Naomi Osaka, Simona le-ar putea avea ca posibile adversare pe Daria Kasatkina (turul 3) şi Aryna Sabalenko (optimi de finală).

La băieți, Marius Copil îl va întâlni în primul tur pe argentinainul Guido Pella. Copil  se află pe aceeași  parte de tablou cu Kevin Anderson şi Milos Raonic, pe care îi poate înfrunta în turul 3, respectiv optimi de finală.

Meciurile de pe tablourile principale la Wimbledon se vor desfăşura în perioada 1-14 iulie.

(w500) Novak Djok

Turneul a fost câștigat în 2018 de Angelique Kerber la fete, în finală cu Serena Williams, iar la băieți de Novak Djokovic, care l-a învins în ultimul act pe sud-africanul Kevin Anderson.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite