Situație revoltătoare în cea mai mare piață de flori din Timișoara. În interiorul pieței plouă la fel de tare ca afară, din cauza copertinei care a fost distrusă de incendiul din februarie

21 aprilie 2021, 11:14

Au trecut două luni de atunci însă cei de la Administrația Piețelor nu au făcut mare lucru. În zilele ploioase, în Piața 700 plouă ca afară, iar vânzătorii au fost nevoiți să improvizeze, din banii lor, tot felul de construcții. În ciuda condițiilor deplorabile, chiria trebuie plătită. Cei de la Administrația Piețelor susțin că vânzătorii trebuie să mai aibă răbdare.

În interiorul pieței a plouat aproape la fel de tare ca afară, din cauza copertinei care a fost distrusă de incendiul din februarie, și care nu a mai fost reparată. Vânzătorii sunt nemulțumiți de condițiile în care trebuie să își desfășoare activitatea, cu atât mai mult cu cât plătesc o chirie deloc de neglijat.

De cealaltă parte, conducerea Administrației Piețelor susține că oamenii trebuie să aibă răbdare pentru că încă nu se știe cine va plati reparațiile- Primăria sau Administrația Piețelor. Cert este că până la stabililirea acestui lucru, vânzătorii nu pot fi scutiți de plata chiriei așa cum, spun ei, li s-a promis, la un moment dat.

Până când Primăria Timișoara și Administrația Piețelor vor stabili care dintre ele va acoperi costul copertinei, vânzătorii din Piața 700 nu au altceva de făcut decât să spere în ploi cât mai puține în această primăvară. Incendiul care a distrus aproape jumătate din Piața 700 din Timișoara a avut loc în data de 13 februarie 2021.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite