Sky recrutează vedete pentru războaiele de streaming cu Netflix și Prime Video

Sky recrutează nume precum Florence Pugh Natalie Portman și Adam Driver în încercarea de a înfrunta giganții de streaming
Sky recrutează nume precum Florence Pugh Natalie Portman și Adam Driver în încercarea de a înfrunta giganții de streaming
2 februarie 2023, 13:58

Sky Cinema a anunțat o serie de titluri noi, printre care filmul biografic „Ferrari” al lui Michael Mann, cu Adam Driver în rolul principal, și filmul „May December”, regizat de Todd Haynes, cu Portman alături de Julianne Moore. Pugh apare în filmul anunțat anterior „A Good Person”, o dramă care are ca fundal criza opioidelor, regizată de Zach Braff.

Printre alte evenimente importante se numără „Lee”, un film biografic despre celebrul fotograf și corespondent de război Lee Miller, cu Kate Winslet, și thrillerul politic „The Independent”, cu Jodie Turner-Smith și Brian Cox în rolul unor jurnaliști care descoperă o conspirație financiară.

Sky a lansat filiera Sky Cinema Original Movies în 2018, iar în 2019 a lansat divizia de producție internă Sky Studios, împreună cu planuri de „dublare” a investițiilor sale în programe originale, în condițiile în care studiourile rivale, inclusiv NBC și Paramount, cheltuiesc sume mari pentru a-și reorganiza ofertele de streaming și de televiziune cu plată.

Cu toate acestea, Comcast, care deține Sky și NBC, a anunțat că a pierdut 978 de milioane de dolari pe playerul Peacock al NBC, în timp ce veniturile unității de televiziune cu plată a Sky au scăzut la 4,4 miliarde de dolari de la 5,1 miliarde de dolari.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite