SONDAJ LIVE Emisiunea „Referendum | Va funcţiona alianţa la guvernare dintre PNL şi PSD cu premier prin rotaţie?

Va funcţiona alianţa la guvernare dintre PNL şi PSD cu premier prin rotaţie?
Va funcţiona alianţa la guvernare dintre PNL şi PSD cu premier prin rotaţie?
22 noiembrie 2021, 14:56

Ediţia din 22 noiembrie a programului și-a propus să aducă lămuriri în acest sens.

„Va funcţiona alianţa la guvernare dintre PNL şi PSD cu premier prin rotaţie?”. Aflăm și ce argumente sunt pentru un răspuns pozitiv sau negativ la întrebarea „Referendumului” TVR a săptămânii.

Invitaţi în platou sunt parlamentari de la PNL, PSD, UDMR şi USR, precum şi analişti politici: Adrian Cozma, deputat PNL, Oana Florea, deputat PSD, Odon Szabo, deputat UDMR, Liviu-Ionuţ Moşteanu, deputat USR, Clarice Dinu, jurnalist HotNews.ro, respectiv George Rîpă, analist politic.

Telespectatorii au fost invitaţi încă din debutul emisiunii să posteze comentarii şi să adreseze întrebări pe stiriletvr.ro şi hotnews.ro.

Evoluţia votului este prezentată în timpul emisiunii, iar rezultatul final îl aflăm, ca de obicei, în următoarea întâlnire cu „Referendum”.

***

„Referendum” este una dintre noile producţii din grila de toamnă a TVR 1, în care o temă de actualitate este susţinută cu argumente de două tabere cu opinii contrare şi la care telespectatorii participă activ, acordându-şi votul pentru una sau cealaltă dintre echipe. Realizator şi gazdă, Mihai Rădulescu, moderator cu experienţă, intervine pentru a asigura echilibrul confruntării. „Referendum” se vede în fiecare seară de luni, de la ora 21.00, la TVR 1, în direct. Românii din afara graniţelor sunt şi ei invitaţi la vot: emisiunea se difuzează simultan şi la TVR Moldova, iar de la ora 22.50, tot luni, la TVR Internaţional.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă