Spitalul din Sibiu vrea să dubleze numărul medicilor infecționiști
08 Decembrie 2020, 11:14 (actualizat 08 Decembrie 2020, 11:34)
(actualizat 08 Decembrie 2020, 11:34) | Știrile TVR

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu angajează trei medici infecționiști, care să îi ajute pe cei doi existenți să facă față numărului mare de cazuri de COVID-19.

Spitalul Clinic de Urgență Sibiu are doar doi medici infecționiști și anunță că angajează încă trei, pentru a reuși să facă față numărului mare de cazuri de COVID-19. În toată perioada pandemiei, pacienții au fost consultați de cei doi infecționiști ai Spitalului și de medicii rezidenți.

„În această perioadă dificilă, cea mai importantă resursă în lupta cu pandemia este resursa umană. Pentru un spital și pacienții săi, medicii înseamnă viață. Iar SCJU Sibiu are nevoie de medici infecționiști care să ajute actualul colectiv al Secției Boli Infecțioase în lupta continuă cu Sars-Cov2. Astfel, SCJU Sibiu angajează, pe perioadă determinată, 3 medici specialiști sau primari în specialitatea boli infecțioase”, spun reprezentanții SCJU într-un comunicat de presă transmis marți.

Dosarele de înscriere se depun până la data de 10 decembrie, ora 15.00, la Serviciul Resurse Umane din cadrul unității medicale.

Angajările se fac în conformitate cu prevederile art.21 din Legea 136/2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic.

 

 

 

 

sursa mediafax