Stela Popa susține campania #TuFaciSarbatoarea | Stela Popa: Important este să știi că ești un învingător, să crezi în forțele proprii și niciodată să nu cedezi

29 aprilie 2019, 16:09

Mesajul emoționant pe care ni l-a transmis este ca o lecție de viață.

Errare humanum est – A greși e omenește. Este lecția de viață pe care am învățat-o până acum. Pentru că, orice pas în spate este de fapt un pas în față. Unu, doi, trei și așa mai departe … Important este să știi că ești un învingător, să crezi în forțele proprii și niciodată, dar niciodată să nu cedezi, pentru că succesul poate fi mult mai aproape decât îți imaginezi. Cei puternici nu cedează. La final ajung doar cei care își doresc cu adevărat. Vă doresc Sărbători luminate!” – Stela Popa.

Campania #TuFaciSarbatoarea este pentru noi toți, iar bucuria poate fi transmisă și printr-un mesaj.

Așa că așteptăm în continuare mesajele voastre despre fapte și oameni exemplari și, deopotrivă, mesaje pentru cei care trec prin momente dificile și au nevoie de solidaritate.

Fiecare mesaj duce povestea mai departe.

Ne puteți scrie pe WhatsApp la nr. 0733 508 076, pe pagina de Facebook StirileTVR sau pe site-ul stiriletvr.ro, unde veți putea regăsi și toate personajele excepționale care apar în campania #TuFaciSarbatoarea.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite