Studenții de la Universitatea de Vest din Timișoara au început pregătirile pentru ceremonia de absolvire online
06 Mai 2020, 18:07
(actualizat 06 Mai 2020, 20:50)

Premieră în istoria Universității de Vest din Timișoara. Ceremonia de absolvire va avea loc, anul acesta, online din cauza epidemiei de coronavirus. Deși va fi în 18 iulie se fac de acum pregătiri pentru ca evenimentul să fie la fel de spectaculos ca cel tradițional.

În loc să ne gândim cu regret că vom rata ceremonia de anul acesta, vă propun să facem una specială. Haideți să schimbăm tiparele, haideți să ne bucurăm de viață și să setăm o nouă premieră pentru Timișoara!

Așa sună invitația la ceremonia de absolvire online. Organizatorii se vor folosi de tehnologie pentru că nu vor ca anul acesta să fie lipsit de momentele speciale ale absolvirii: prezentarea absolvenților, discursurile șefilor de promoție ori sfaturile profesorilor pentru viitor.

Studenții vor primi prin poștă kitul necesar evenimentului. Contine, printre altele, toca și esarfa personalizate, un tricou, o insignă și un ghid de supraviețuire a absolventului. Tinerii sunt îndemnați să trimită fotografii și scurte materiale video înainte de ceremonie.

Fiecare universitate caută soluții pentru acest eveniment. Studenții sunt așteptați cu propuneri.

Ceremonia digitală de absolvire de la Timișoara va avea loc pe 18 iulie. Rămâne de văzut dacă exemplul va fi urmat și de alte universități din țară.