Studenţii de la Protecţia Cosumatorului şi a Mediului, de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Iaşi prepară delicatese din făină de greieri

14 aprilie 2021, 11:09

Lucrări de licenţă numai bune de gustat! Produse inedite şi de viitor. Asta prepară studenţii specializării Protecţia Cosumatorului şi a Mediului, de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi. Tinerii au reuşit să impresioneze prin ingeniozitatea lor.

Făina din insecte este viitorul în materie de mâncare, cel puţin asta susţie o agenţie a Organiei Natiunilor Unite.

Făina de greieri a fost primită cu reticienţă în Europa, iar acum este testată şi în România. Însă, studenţii şi-au propus să o facă populară printre consumatori folosind-o la prepararea pâinii.

Produsele sunt atent analizate şi sunt degustate de cadrele didactice ale universităţii, dar şi de studenţii care îşi formează astfel gustul pentru combinatii inedite.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite