Surpriză la turneul de la Wimbledon: Deținătoarea trofeului, Angelique Kerber, a fost învinsă în turul doi de americanca Lauren Davis, locul 95 WTA

4 iulie 2019, 19:09

Lauren Davis, care a acces pe tabloul principal de la Wimbledon în calitate de lucky loser, a avut nevoie de o oră şi 54 minute pentru a se impune în faţa campioanei de anul trecut.

(w500) Lauren Dav

Lauren Davis a avut în acest meci nu mai puţin de 50 de erori neforţate, faţă de cele 31 ale germancei. În schimb Kerber a avut numai 13 lovituri direct câştigătoare, comparativ cu cele 45 ale americancei. Davis a reușit doi aşi, Kerber niciunul.

(w500) Lauren Dav

Pentru Davis, 25 ani, este a doua oară în carieră când ajunge până în turul al treilea pe iarba londoneză, după 2014. În turul următor o va întâlni  pe Carla Suarez Navarro (Spania), cap de serie nr. 30, care a trecut cu 7-6 (2), 7-6 (4) de franţuzoaica Pauline Parmentier (88 WTA).

Eliminarea lui Kerber este  cea mai mare surpriză de până acum de la Wimbledon, după ce favorita nr. 2, fostul lider mondial Naomi Osaka, a fost eliminată chiar în primul tur de Iulia Putintseva.

Săptămâna trecută, Simona Halep, locul 7 WTA, a fost învinsă de Angelique Kerber în sferturi de finală la Eastbourne. Kerber a pierdut finala la Eastbourne în faţa Karolinei Pliskova din Cehia.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite