Tablă virtuală pentru ore online, realizată de un programator din Timișoara

5 martie 2021, 10:21

Platforma este gratuită pentru că toate costurile sunt suportate de programator și are acum peste 8 mii de utilizatori, cadre didactice din toată țara.

Școala online a venit cu multe dificultăți la pachet, dar unii profesorii se descurcă foarte bine în utilizarea noilor tehnologii care îi ajută să facă orele cât mai interesante pentru elevii lor, lucru care nu este deloc ușor.

Platformele gratuite folosite de unitățile de învățământ sunt tot mai îmbunătățite. Au început însă să apară și unele, mai puțîn cunoscute, dar care care oferă multe avantaje în predarea online. Una dintre aplicații se numește Virtual Board și a fost creată de un programator din Timișoara.

Marius optimizează constant platforma în funcție de nevoile și necesitățile cadrelor didactice.

Platforma este gratuită, poate fi folosită de pe orice device, în limba română sau engleză, profesorii pot urmări în timp real ce fac elevii și le pot da feedback în timp real.

Platforma este ușor de intuit și folosit, dar vine la pachet și cu mai multe tutoriale care să ajute cadrele didactice să descopere cât mai bine funcționalitățile ei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite