Tânără amenințată cu moartea, liderul unui clan de romi din cartierul bucureștean Rahova, reținut

11 februarie 2023, 20:03

„Nu judecată, nu ne vindem noi pentru bani, că avem saci de bani noi. Nu ne vindem, direct mortăciune! Care mai pe care! Nu facem noi judecată, hai să îmi dai 10.000 – 15.000. Niciodată! Nu iertăm aşa ceva noi, nu ne vindem pentru bani noi, noi suntem din tată-n fiu şi-o dăm direct în cap, mortal!”

Tatăl fetei, Johnson din Ghimpaţi, spune că fiica lui a fost obligată să se prostitueze în Statele Unite chiar de către familia soțului ei. Ar fi ajuns în SUA după ce au trecut granița fraudulos din Mexic. Johnson le-a cerut fata înapoi, dar cei din clanurile Garoi și Mustaţă i-au solicitat 50.000 de euro. Nu le-a dat, așa că au început să-i ameninţe.

În urma plângerii bărbatului, Gabriel Măruţă, zis Bibanu din clanul Garoi, a fost ridicat, dar până la urmă a fost eliberat sub control judiciar.

BOGDAN GHEBAUR, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei:  „La data de 6 februarie a.c., ar fi solicitat unei femei o sumă de bani pentru a nu recurge la acte de violență și, de asemenea, ar fi amenințat-o cu o armă ce pare a fi pistol, pe o rețea de socializare.”

La percheziții, polițiștii au ridicat mai multe arme albe. Cercetările continuă pentru amenințare, șantaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite