Taximetristul care i-a condus pe Prințul Harry și Meghan, după incidentul cu paparazzi din New York, a mărturisit că cei doi păreau nervoși și speriați

18 mai 2023, 15:24

Miercuri seara, Harry, soția sa Meghan și mama acesteia, Doria, au părăsit teatrul Ziegfeld din New York. Au fost salutați de fani, după care a început nebunia. Mașina lor a fost urmărită de alte autoturisme ale fotoreporterior, prin tot orașul.

Un purtător de cuvânt al prințului a spus că mașina în care acesta se afla a fost urmărită timp de doua ore prin Manhattan. Fotoreporterii ar fi trecut pe culoarea roșie a semafoarelor și chiar ar fi intrat pe trotuare pentru a prinde cadre cât mai bune. Polițiștii ar fi intervenit de mai multe ori, pentru a-i opri pe paparazzi, și chiar și-au pus viețile în pericol.

Primarul orașului New York a spus că a fost informat despre incident și a atras atenția că mama prințului Harry, Diana, a murit în condiții similare, după ce mașina în care se afla a fost urmărită de paparazzi, la Paris.

”Potrivit raportului primit, doi dintre ofiţerii noştri ar fi putut fi răniţi. Oraşul New York este diferit de alte oraşe mici, de oriunde. Nu ar trebui să circuli cu viteză nicăieri, dar acesta este un oraş dens populat. Şi, cred că noi toţi, nu cred că sunt mulţi care nu îşi amintesc, ştim cum a murit mama lui”, a spus Eric Adams, primarul oraşului New York.

Însă, un purtător de cuvânt al Poliției din New York a precizat că nu poate confirma nici un fel de informație legată de acest incident.

”Erau prinţul Harry şi Meghan şi mai era o altă femeie cu ei. Am plecat, am mers drept, dar o maşină de gunoi ne bloca drumul. Încărca gunoiul. Şi, deodată, paparazzi au apărut de nicăieri şi au început să fotografieze, cu bliţul, şi nu s-au oprit până când agenţii de securitate nu au coborât din maşină şi le-au cerut să plece. Maşina de gunoi s-a dat din drum, iar paparazzi au continuat să urmărească maşina. Prinţul Harry, soţia sa şi cealaltă doamnă păreau nervoşi şi speriaţi”, a spus Suckcharn Singh, șofer de taxi.

Şoferul de taxi a mai spus că incidentul la care se refereau reprezentanții prințului a avut loc înainte ca Harry și Meghan să urce în taxiul său.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă