Teatru în TVR cu #RespectCelorDinLiniaÎntâi. Medici, asistente sau pompieri au râs cu poftă la comedia scrisă și regizată de Ivona Boitan, „Sarmale cu dragoste”

10 august 2020, 08:32

Seara de duminică a fost rezervată recunoștinței căci în fața scenei din gradina TVR și-au ocupat locurile în public o parte dintre cei care formează linia întâi în lupta contra COVID-19. Oboseala din spatele măștilor a fost repede înlocuită cu zâmbete.

De relaxarea cu multe zâmbete s-au ocupat actorii trupei Lui’s Art care au pus în scenă piesa scrisă și regizată de Ivona Boitan, Sarmale cu dragoste. O comedie spumoasă cu picanterii pline de mult umor. Salvatorii le-au mulțumit și ei la final celor care le-au readus zâmbetul pe buze, mai ales că mulți dintre ei s-au întâlnit pentru prima dată în acest an cu teatrul.

Cea de-a patra stagiune Teatru în TVR continuă până pe 13 septembrie. Detalii despre spectacolele programate în aceasta săptămână găsiți pe tvr.ro, secțiunea Teatru în TVR.

Toate piesele se joacă în aer liber, pe scena amplasată în gradina Televiziunii Române unde s-au luat masuri de siguranță în contextul pandemiei de coronavirus.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

A murit realizatoarea de televiziune Florentina Satmari

A fost grevă de avertisment în câteva zeci de spitale din ţară