TEATRU ÎN TVR: „Diseară la 7” – un exercițiu de empatie, dulce și amar, cu Ea și El

TEATRU ÎN TVR: „DISEARĂ LA 7” – un exercițiu de empatie dulce și amar cu Ea și El
TEATRU ÎN TVR: „DISEARĂ LA 7” – un exercițiu de empatie dulce și amar cu Ea și El
28 august 2020, 10:30

Ea și El…

Tot ceea ce pierdem se întoarce sub o altă formă. Doar că El nu știe asta, decât după ce petrece mai bine de o oră, forțat de împrejurări, alături de Ea. Se întâlnesc într-un ..aparent moment nepotrivit. Două personaje complet diferite, din lumi complet diferite : El – un dealer de artă aflat în pragul suicid-ului, din cauza iubirii pierdute, Ea – o prostituată aflată la muncă, în căutarea clienților. Așadar, nu doar momentul în care se întâlnesc este nepotrivit, ei înșiși par a fi nepotriviți unul pentru celălalt.

Dar …așa e și în viață! Toate întâlnirile pe care le trăim au un scop și avem câte ceva de învățat din ele, pentru că nimic nu este întâmplător. Unii oameni intră în viața noastră tocmai pentru a ne salva. Alții, pleacă. Tot pentru asta. Doar că, la momentul respectiv, noi nu ne considerăm salvați. Dimpotrivă! Ironic sau nu, ei lasă loc celor de care avem cu adevărat nevoie în viața noastră.

Exact așa se întâmplă cu El și Ea, în spectacolul „Diseară la 7”. Personajele sunt savuroase, comicul de situație și de limbaj așișderea, iar dialogurile care se nasc între ei doi și relația pe care o construiesc în scenă actorii Alexandru Conovaru și Ilona Brezoianu constituie intreg farmecul spectacolului.

Inutil să vă spun eu cât de dor le este de scenă și de public!!

„Cu ușoară emoție și stare febrilă aștept ziua de 29 august. Voi urca iarăși pe scenă. Din martie n-am mai jucat cu public în fața scenei. „Diseară la 7” este spectacolul cel mai reconfortant pentru mine și partenera mea, excelenta Ilona Brezoianu. Veți afla din povestea celor două personaje că sfârșitul nu e niciodată aici. Din orice, oricând, oricum pornește altă poveste. Și toate astea spuse cu umor…

Abia aștept să ne revedem. Distanțați, atenți, curați pe mâini dar… împreună!” – Alexandru Conovaru

„Aștept cu nerăbdare primul meu spectacol în aer liber, după șase luni în care n-am jucat. Emoțiile sunt mari și cred că vor fi și mai mari atunci când voi intra în scenă. Sunt sigură că oamenii vor fi bucuroși că au ocazia să vadă teatru după atâta timp și vor înțelege că în pauza asta poate am mai uitat cum e să fii pe scenă, dar în final va fi o experiență de neuitat. Să ne vedem sănătoși la spectacol.” – Ilona Brezoianu

Despre singurătate, salvare și speranță vorbește spectacolul „Diseară la 7”. Unii ar putea spune că este un spectacol despre un suflet rătăcit care are nevoie de ajutor, dar sunt sigură că vor fi multe persoane care îl vor vedea ca pe o comedie foarte bună. Iar faptul că totul se termină cu bine este încă un motiv să ne bucurăm de spectacol, de Teatru, de tot ce numim Viață în general.

Autor: Corina Dănilă

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite