Tentativă de omor la Sebeș: Mamă și fiică atacate cu un cuțit de către tatăl familiei. Cele două s-au luptat pentru viața lor

31 decembrie 2021, 12:36

Bărbatul și femeia implicați în agresiunea de la Sebeș sunt în plin proces de divorț și, deși avea un ordin de restricție pentru a nu se apropia de familie, bărbatul nu a ținut cont de el. Seara trecută, acesta a mers acasă la soție, pentru a se răzbuna.

Cei doi adulți și fiica lor au căzut la pământ în urma rănilor provocate de multiplele lovituri cu obiecte ascuțite. Vecinii au intervenit și au chemat în ajutor medicii și polițiștii. Toți cei trei au ajuns la spital, tânăra de 16 ani fiind externată în această dimineață.

Oamenii legii au deschis un dosar penal, bărbatul de 44 de ani este cercetat pentru mai multe infracțiuni.

Daniela Constantin – purtător de cuvânt, Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba Iulia: Ar mai fi infracțiunile speciale de încălcare a ordinului de protecție. Suntem doar în faza începerii urmăririi penale in rem, nu in persona.

Cazul de la Sebeș este ultimul pe o lista lungă de agresiuni domestice. Deși există o lege aprobată de parlament privind restricțiile judecătorești, aceasta nu e pusă în aplicare.

În alte țări ale Uniunii Europene, sistemul de monitorizare prin brățări electronice a avut un impact major, numărul cazurilor de agresiune fiind redus cu aproximativ 85%.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite