Tina Turner, Regina Rock ‘n Roll, a murit la vârsta de 83 de ani, în Elveția

Tina Turner
Tina Turner
24 mai 2023, 21:46

„Tina Turner, „Regina Rock’n Roll” a murit liniștită astăzi, la vârsta de 83 de ani, după o lungă boală în casa ei din Kusnacht, lângă Zurich, Elveția. Cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat”, este anunțul făcutde purtătorul său de cuvânt, pe contul Instragram oficial al artistei.

Vedeta americană a fost una dintre cele mai iubite cântărețe rock, cunoscută pentru carisma ei și pentru un lung șir de hituri, inclusiv The Best, Proud Mary, Private Dancer și What’s Love Got to Do With It.

Tina Turner a fost inclusă de două ori în Rock and Roll Hall of Fame – prima dată alături de fostul ei soţ, Ike, în anul 1991, apoi în calitate de artist solo, în 2021.

Vedeta americană s-a retras din activitate după un turneu de adio sold-out, care s-a încheiat în 2009, şi a reprezentat subiectul unui documentar ce a fost considerat o modalitate prin care artista şi-a luat la revedere de la admiratorii ei din lumea întreagă.

În 2021, Tina Turner şi-a vândut drepturile de autor asupra catalogului muzical, după ce a încheiat un acord cu grupul BMG.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite