Toate spectacolele programate până pe 4 noiembrie la Teatrul Național București sunt anulate, iar contravaloarea biletelor se returnează

20 octombrie 2020, 16:20

„Având în vedere că rata de incidenţă cumulată, calculată la 14 zile, la nivelul Municipiului Bucureşti, a depăşit valoarea de 3/1.000 de locuitori, pe baza şi pentru respectarea dispoziţiilor Hotărârii de Guvern nr. 856/2020, precum şi a Hotărârii nr. 24 din 19.10.2020 a Comitetului Municipal Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, Consiliul Administrativ al Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti a hotărât suspendarea, până la data de 4 noiembrie, a activităţii Teatrului. În consecinţă, toate spectacolele programate şi reprogramate pentru această perioadă se anulează”, informează TNB într-un comunicat.

Începând de miercuri se returnează contravaloarea biletelor achiziţionate de la Casa de bilete a TNB, spectatorii fiind rugaţi să prezinte biletele în format fizic.

„Recuperarea biletelor online se face pe baza solicitării de retur trimisă pe adresa [email protected]. Datorită procedurilor bancare în vigoare, viramentul poate dura până la 30 de zile”, precizează TNB.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite