Trăiesc pentru a-i ajuta pe alții. De aproape două decenii, un medic se ocupă să facă bine, fără să ceară ceva la schimb

8 iunie 2020, 00:02

Ioana Vârtosu are 40 de ani și este medic de profesie. De aproape două decenii, se ocupă să facă bine, fără să ceară ceva la schimb. A continuat să facă voluntariat și când pandemia a lovit în plin România. Când a văzut că noul coronavirus a surprins cadrele medicale fără echipamente suficiente de profectie s-a luptat să le ajute.

Peste 30 de spitale din toată țara au primit același sprijin. Iar când criza din sistemul sanitar s-a mai domolit, voluntarii și-au îndreptat atenția spre alți oameni aflați în nevoie.

În plină perioada de pandemie, când numărul de îmbolnăviri era în creștere, voluntarii nu s-au ferit să între în casele celor aflați în nevoie și să le aducă alinarea cu un zâmbet, o îmbrățișare și pachete cadou.

Au trecut aproape 20 de ani de când Ioana Vârtosu face bine și susține că zâmbetele și mulțumirile pe care le primește când ajută pe cineva o fac să meargă mai departe, indiferent de greutățile pe care le întâmpina.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite