Transilvania Jazz Festival se desfășoară pentru prima dată exclusiv online

11 noiembrie 2020, 13:00

Cea de-a 14-a aniversare a evenimentului Transilvania Jazz Festival 2020 este una absolut specială, adaptată vremurilor fără precedent în istorie pe care le trăim, transmit organizatorii/

„Dat fiind contextul social actual, am reunit toate forțele ca să putem împlini, în continuare misiunea, păstrând vie și împărtășind, ca de fiecare dată, cu dumneavoastră, muzica de jazz, simbol etern al libertății de expresie artistică. Pentru prima dată, Transilvania Jazz Festival se desfășoară exclusiv online. Ne pune în față o experiență nouă, inedită, care are drept obiectiv să ne aducă încă o dată împreună, fie și din fața ecranelor. Prin intermediul canalelor de comunicare online ale festivalului – Youtube si Facebook – TJF 2020 va aduce în casele și în inimile dumneavoastră muzicieni de excepție ai jazzul internațional contemporan, prin cele trei ore de live, difuzate în fiecare din serile de 13 și 14 noiembrie”, afirmă aceștia.

Ediția online a festivalului reunește și aduce în atenția publicului artiști din Marea Britanie, Franța, Italia, Puerto Rico, Germania, Liban, Republica Moldova și România.

Evenimentul va fi prezentat de cunoscutul profesor și muzicolog de jazz, Virgil Mihaiu.

Ediția online a Festivalului va găzdui șase proiecte ale unor artiști desăvârșiti:

Vineri, 13 noiembrie, online stream pe canalele Yotube și Facebook ale Festivalului, începând cu ora 19.15:

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Ziua Sfântului Patrick, patronul spiritual al irlandezilor

Spectacol și culoare pe cerul din Santiago de Chile