Trei țări sunt favorite la casele de pariuri și în topurile fanilor la câștigarea Eurovision 2022

14 mai 2022, 18:34

Printre favoriții publicului sunt și reprezentanții Ucrainei. Artiștii și-au lăsat familiile în urmă, într-o țară măcinată de război, și cântă cu gândul la compatrioții lor. Dacă vor câștiga concursul, competiția s-ar putea organiza în Suedia sau în Spania, țări care s-au oferit să-i sprijine.

Și reprezentantul Poloniei a cucerit inimile fanilor Eurovision cu melodia „River”.

Anul acesta, concursul Eurovision este intens promovat pe rețelele de socializare, unde melodia României este în topul celor mai vizualizate.

Câștigătorul Eurovision 2022 se decide în această seară. Competiția poate fi văzută la TVR1 și TVR Internațional.

CITIȚI ȘI Finala Eurovision – în această seară, de la ora 22.00, pe TVR1 și TVR Internațional. Reprezentantul României, WRS, cu melodia Llamame, va intra al doilea în concurs

WRS, reprezentantul României, va intra de pe poziția a doua în marea finală,  în direct la TVR 1 și TVR Internaţional, începând cu ora 22.00.

România va intra în Marea Finală în a doua parte a show-ului, de pe poziţia cu numărul 2.

Publicul din toate țările participante la Eurovision (cu excepția României) poate vota #2 pentru reprezentantul nostru de maxim 20 de ori de pe același număr de telefon (lista, anexată).

Punctajele cumulate – acordate de juriu și de telespectatorii din țară -, vor fi dezvăluite în ordine alfabetică de reprezentanţii celor 40 de ţări înscrise la actuala ediţie a Eurovision.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite