Trei favorite din top 10 au fost eliminate sâmbătă la Australian Open. Deținătoarea trofeului, Naomi Osaka, și Serena Williams au părăsit deja competiția

25 ianuarie 2020, 18:41

A fost ziua surprizelor pe tabloul feminin de la Australian Open. Favorita numărul 2 la câștigarea primului turneu de Mare Șlem al anului, Karolina Pliskova, a întâlnit-o în zi de grație pe Anastasia Pavlyuchenkova. Rusoaica s-a impus cu un dublu 7-6 și o va întâlni în optimi pe Angelique Kerber, care a trecut de Camila Giorgi în 3 seturi.

(w500) Karolina P

Nici favorita numărul 5, Elina Svitolina, nu s-a regăsit. Ucraineanca a fost spulberată de Garbine Muguruza, scor 1-6, 2-6, meci în care jucătoarea din Spania nu și-a pierdut nici măcar o dată serviciul.

De o experiență și mai usturătoare a avut parte Belinda Bencic, a șasea favorită. Elvețianca nu a câștigat decât un game în fața lui Anett Kontaveit, într-o partidă care a durat doar 50 de minute. Estonianca se va duela în optimi cu poloneza Iga Swiontek, pentru ca în sferturi, învingătoarea dintre cele două, să o întâlnească pe câștigătoarea dintre Simona Halep și Elise Mertens.

(w500) Belinda Be

Surprizele vin după ce vineri, tot în turul trei, Naomi Osaka (4 WTA), campioana en titre la Australian Open, a fost eliminată de americanca de 15 ani Cori Gauff (67 WTA). Și veterana  Serena Williams (9 WTA) a fost eliminată în turul al treilea de la Australian Open, vineri, de chinezoaica Qiang Wang (29 WTA), scor 4-6, 7-6 (2), 5-7.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă