Trupul neînsuflețit al actriței Naya Rivera, găsit în apele lacului Piru, din California

Naya Rivera
Naya Rivera
14 iulie 2020, 09:30

Actriţa a fost dată dispărută miercuri după ce a închiriat o barcă împreună cu fiul ei în vârstă de patru ani. Autorităţile suspectau că Rivera, în vârstă de 33 de ani, s-a înecat accidental.

”Astăzi, echipele noastre de căutare au recuperat un corp din apele lacului. Pe baza locului unde a fost găsit trupul, a caracteristicilor fizice, a hainelor pe care le purta, a condiţiei în care se afla, precum şi a faptului că nu au fost alte persoane date dispărute în zonă suntem convinşi că trupul pe care l-am găsit este al lui Naya Rivera”, a declarat şeriful comitatului Ventura, Bill Ayub, la o conferinţă de presă.

Şeriful a mai precizat că nu au fost identificate indicii de suicid sau vreo altă infracţiune asociată morţii actriţei.

Fiul lui Naya Rivera a fost găsit miercuri dormind singur într-o barcă închiriată. Băiatul nu a fost vătămat.

Acesta le-a povestit anchetatorilor că el şi mama au înotat în lacul Piru şi că Rivera l-a ajutat să urce din nou în barcă după care actriţa a dispărut în apele lacului, a spus şeriful Ayub.

”Inimile noastre se îndreaptă către familia, prietenii şi fanii ei în aceste momente dificile. Va fi realizată o autopsie pentru stabilirea cauzei decesului”, a mai precizat biroul şerifului într-o declaraţie făcută luni.

Rivera a interpretat timp de şase ani rolul majoretei Santana Lopez în serialul ”Glee”, o comedie muzicală despre corul unui liceu.

 

 

sursa agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă