Turneul Campioanelor | Simona Halep a pierdut al doilea meci din Grupa Mov în fața Elinei Svitolina

30 octombrie 2019, 14:27

Elina Svitolina a început în forță meciul cu Simona Halep. Jucătoarea din Ucraina s-a impus la zero în primul game al partidei, reușind apoi un break. Svitolina a câștigat și al treilea game la rând, dar fostul lider mondial a revenit în joc și a egalat la 3.

A opta clasată în ierarhia mondială a preluat din nou conducerea și a dus scorul la 4-3 la game-uri în primul set. La finalul acestuia, Simona Halep a apelat la Darren Cahill, solicitând on-court coaching. Jucătoarea din Constanța a luptat și a reușit să egaleze din nou, 4-4.

Svitolina a reușit să se distanțeze iar de Simona, scor 5-4, și era la un game distanță de câștigarea primului set. Fostul lider mondial a egalat, 5-5, dar ucrainenca a câștigat setul, 7-5, după 55 de minute de joc.

 

În actul secund, Elina Svitolina a câștigat din nou primul game, dar Simona a reușit să recupereze, să restabilească egalitatea, 1-1 și să preia conducerea, 2-1. A urmat o perioadă bună a Svitolinei, a câștigat două game-uri la rând, scor 3-2, profitând astfel de starea de oboseală resimțită de Halep. La finalul game-ului cu numărul 5, Darren Cahill a fost chemat din nou de Simona, iar aceasta a egalat din nou scorul, după un game bun, 3-3. Svitolina s-a distanțat din nou, 4-3, după ce a servit perfect.

Jucătoarea din Ucraina s-a impus și în setul al doilea, scor 6-3, după 45 de minute de joc.

În Grupa Mov urmează a doua întâlnire, cea dintre Bianca Andreescu (19 ani, nr. 4 WTA) și Karolina Pliskova (27 ani, nr. 2 WTA).

Sursa: Mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite