Twitter a restricţionat temporar contul de campanie electorală al preşedintelui Donald Trump

Postare pe Twitter contul de campanie al lui Donald Trump
Postare pe Twitter contul de campanie al lui Donald Trump
16 octombrie 2020, 08:06

Videoclipul postat de contul @TeamTrump făcea referire la o știre din New York Post de miercuri, care conţinea presupuse detalii despre afacerile lui Hunter Biden cu o companie energetică ucraineană.

După ce restricția a încetat, contul de campanie al lui Trump a postat din nou videoclipul cu pricina.

Twitter a anunțat că videoclipul a încălcat regulile împotriva postării de informaţii private, adăugând că este posibil ca deținătorii contului să fie nevoiți să şteargă postarea pentru a continua să posteze, relatează Reuters, preluat de Mediafax.

„Se va termina într-un proces mare şi există lucruri care se pot întâmpla, care sunt foarte severe, pe care aş prefera să nu le văd întâmplându-se, dar probabil va trebui”, a spus Trump, când a fost întrebat despre decizia luată de Twitter.

Twitter a anunțat miercuri că articolul Post a încălcat politica „materialelor piratate”, care interzice distribuirea conţinutului care conţine informaţii private sau secrete comerciale, obţinut prin hacking.

Facebook şi Twitter au luat măsuri proactive miercuri pentru a restricţiona difuzarea articolului Post în orele de după publicare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite