Twitter a suspendat permanent contul lui Donald Trump. Reacția lui Trump

9 ianuarie 2021, 09:43

ACTUALIZARE După ce Twitter i-a suspendat contul personal preşedintele american Donald Trump a declarat că ar putea lansa o nouă platformă concurentă şi că negociază cu diferite alte site-uri, informează sâmbătă dpa.

Trump a postat aceste comentarii într-o serie de tweet-uri de pe contul prezidenţial POTUS, care este separat de contul său personal Donald J.Trump.

Twitter a înlăturat aceste tweet-uri la scurt timp. Trump a acuzat Twitter de înţelegere ascunsă cu „stânga radicală” pentru a-i reduce la tăcere pe el şi pe cei care au votat pentru el.

 

Twitter a suspendat vineri permanent contul lui Donald Trump

„După o analiză atentă a tweet-urilor recente de pe contul @realDonaldTrump şi a contextului acestora am suspendat definitiv contul din cauza riscului de a continua incitarea la violenţă”, a precizat compania americană într-o postare, potrivit Reuters.

Reţeaua socială a şters mai multe tweet-uri ale preşedintelui republican în exerciţiu care a continuat să conteste validitatea alegerilor prezidenţiale şi i-a suspendat acestuia contul care are peste 88 de milioane de urmăritori timp de douăsprezece ore înainte de a-l reactiva joi.

Facebook şi alte platforme au suspendat, de asemenea, profilul lui Donald Trump pe o perioadă nedeterminată.

 

 

Sursa: Agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite