Un bărbat a înjunghiat trei tineri într-o localitate din județul Botoșani. Una dintre victime a murit
25 Octombrie 2020, 10:28
(actualizat 25 Octombrie 2020, 14:41)

Un bărbat de 29 de ani a înjunghiat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu un cuțit, trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 și 35 ani, toți din județul Iași, pe o stradă din localitatea Frumușica, județul Botoșani. Una dintre victime, un tânăr de 22 de ani, a murit, în urma leziunilor suferite, iar celelalte două au fost preluate de echipajele medicale și duse la spital.

De la o ceartă pentru o fată s-a ajuns la o crimă care a îngrozit un sat din județul Botoșani. Totul s-a petrecut noaptea trecută, când un bărbat de 29 de ani a înjunghiat trei tineri, toți din județul Iași. Cel mai mic, în vârstă de 22 de ani, a murit.

Între cei trei tineri și agresor s-a iscat un conflict spontan, pe o stradă din localitatea Frumușica din județul Botoșani.

Potrivit polițiștilor, victimele veniseră la casa agresorului cu intenția să o convingă pe fata care locuia cu el să se despartă de acesta. Însă bărbatul de 29 de ani a pus mâna pe cuțit. Băiatul de 22 de ani a murit în urma leziunilor suferite.

Ceilalți doi tineri care îl însoțeau au fost preluați cu ambulanțele și duşi la spital. Suspectul este în custodia polițiștilor. Cercetările se desfășoară sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.