Un bărbat acuzat de viol, eliberat inițial pentru că judecătorul care se ocupa de caz ar fi întârziat la proces, a fost prins de polițiști și arestat preventiv

3 februarie 2023, 11:44

ACTUALIZARE „În urmă cu puţin timp, bărbatul a fost depistat de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej -Secţia 5 Poliţie, pe raza comunei Căşeiu. A fost condus la sediul unităţii de poliţie, în vederea punerii în executare a mandatuuil de arestare preventivă emis de instanţă”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

Pentru prinderea lui au fost organizate mai multe filtre pe şoselele clujene şi la intrările şi ieşirile din localităţi.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej, alături de cei ai Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej, au demarat activităţi în vederea depistării unui bărbat, de 44 de ani, din comuna Căşeiu, cercetat pentru comiterea infracţiunii de viol asupra unei minore de 17 ani. În baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus, la data de 1 februarie, reţinerea lui pentru 24 de ore. Fapta pentru care este cercetat a fost comisă la data de 1 februarie a.c., într-un imobil din comuna Căşeiu. După expirarea aceastei măsuri, pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, de către magistraţii Judecătoriei Dej”, au informat iniţial reprezentanţii IPJ Cluj.

––––––––––––––––––––––––––

Un bărbat de 44 de ani a fost acuzat de viol, a fost reținut de 24 de ore, apoi a dispărut, a transmis Antonio Miclea, pentru Telejurnalul de ora 12.00.

Se pare că judecătoarea ar fi ajuns în sala de judecată chiar la limita termenului de 24 de ore de reținere. Se fac verificări și de către Curtea de Apel Cluj. Cert este faptul că acest judecător nu a avut suficient timp la dispoziție pentru a delibera. Din informațiile de la instanță reiese că decizia pentru arest preventiv de 30 de zile a fost dată undeva spre ora 16.00, la trei ore după ora la care a expirat mandatul de reținere.

În continuare suspectul este căutat de poliție.

Pe data de 1 februarie, acest bărbat ar fi pătruns într-o casă din Cășeiu, unde ar fi violat o minoră în vârstă de 17 ani.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite