Un britanic și-a recuperat din România motocicleta care îi fusese furată în urmă cu un an

5 noiembrie 2021, 13:00

Proprietarul motocicletei: Am fost alertat de un forum de pe Facebook că au găsit o motocicletă pe un site de vânzări din România şi că este foarte ieftină. Şi stiţi ce? S-a dovedit că un individ de acolo, din România, pusese mâna pe motocicleta mea, cea care fusese furată cu mai bine de un an înainte.

Aşa a început aventura britanicului, hotărât să-şi recupereze motocicleta cu orice preţ. După ce a anunţat autorităţile britanice dar şi firma de asigurări la care avusese poliţa şi nimeni nu a fost dispus să-l ajute s-a hotărât să vină singur în România.

Proprietar motocicletă: Planul meu este să mă duc la Poliţie să le arăt dovezile şi să-i întreb dacă mă pot ajuta. Nu pot face asta de unul singur, nu pot pur şi simplu să merg la întâmplare într-un oraş în căutarea unei motociclete şi chiar dacă aş găsi-o ar fi periculos să confrunt pe cineva.

A luat la pas secţiile de poliţie unde spera să găsească un răspuns. A fost sfătuit să meargă la Galaţi, apoi la Tecuci, pe urma motocicletei care se afla…la Matca.

Britanicul a ajuns însoţit de poliţişti chiar în curtea noului proprietar al vehiculului.

Proprietarul şi-a dus motocicleta înapoi în Marea Britanie, iar poliţiştii urmează să stabilească în urma anchetei cum a ajuns ea în România.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite