Un britanic și-a recuperat din România motocicleta care îi fusese furată în urmă cu un an
05 Noiembrie 2021, 13:00 (actualizat 05 Noiembrie 2021, 19:51)
(actualizat 05 Noiembrie 2021, 19:51) | Știrile TVR

Un britanic a reuşit să facă imposibilul. După ce i-a fost furată motocicleta în Marea Britanie, a reuşit să o găsească cu forţe proprii... în România. A venit aici să o recupereze, după ce nici poliţia, nici firma de asigurări din Regat nu s-au implicat. Motocicleta era în curtea unui localnic din comuna Matca, judeţul Galaţi.

Proprietarul motocicletei: Am fost alertat de un forum de pe Facebook că au găsit o motocicletă pe un site de vânzări din România şi că este foarte ieftină. Şi stiţi ce? S-a dovedit că un individ de acolo, din România, pusese mâna pe motocicleta mea, cea care fusese furată cu mai bine de un an înainte.

Aşa a început aventura britanicului, hotărât să-şi recupereze motocicleta cu orice preţ. După ce a anunţat autorităţile britanice dar şi firma de asigurări la care avusese poliţa şi nimeni nu a fost dispus să-l ajute s-a hotărât să vină singur în România.

Proprietar motocicletă: Planul meu este să mă duc la Poliţie să le arăt dovezile şi să-i întreb dacă mă pot ajuta. Nu pot face asta de unul singur, nu pot pur şi simplu să merg la întâmplare într-un oraş în căutarea unei motociclete şi chiar dacă aş găsi-o ar fi periculos să confrunt pe cineva.

A luat la pas secţiile de poliţie unde spera să găsească un răspuns. A fost sfătuit să meargă la Galaţi, apoi la Tecuci, pe urma motocicletei care se afla...la Matca.

Britanicul a ajuns însoţit de poliţişti chiar în curtea noului proprietar al vehiculului.

Proprietarul şi-a dus motocicleta înapoi în Marea Britanie, iar poliţiştii urmează să stabilească în urma anchetei cum a ajuns ea în România.