Un electrician din Rusia a creat o lume în miniatură

24 august 2020, 15:01

Pare o casă frumos aranjată, cu mult gust și eleganță. Dar, nimeni nu poate locui în ea. Este, de fapt, o căsuță în cutie. Fiecare obiect poate fi luat în palmă. Alexandr Baloshov realizează astfel de miniaturi de cinci ani, dar hobby-ul său a început în copilărie. El spune că îl ajută mai mult imaginația decât tehnica sa.

Balashov construiește casele punând cutie peste cutie. Apoi amplaseazî diverse elemente de mobilier.

În timp, artistul rus nu s-a limitat numai la căsuțe în miniatură şi a făcut şi diverse jucării. Ele pot fi iluminate electric cu ajutorul unei baterii externe de telefon mobil sau pot fi transformate în cutie de bijuterii sau o veioză.

Este o muncă migăloasă: realizarea unei căsuțe durează două luni. Balashov este electrician într-o autobază, de aici și pasiunea sa pentru curent electric și minaturi ale unor vehicule de transport în comun. Artisul vinde unele creații, iar prețurile pornesc de la echivalentul a 68 de dolari, în funcție de complexitate, mărime și funcționalitate.

Cele mai multe obiecte de artă le face din plăcere și din bucuria de a le arăta pe rețelele de socializare sau la expoziții.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite