Un handbalist portughez, care joacă în echipa Buzăului, s-a infectat a doua oară cu noul coronavirus, deși este vaccinat

23 iulie 2021, 13:37

Sportivul de 29 de ani a venit săptămâna trecută din Portugalia pentru a-și începe activitatea la echipa de handbal din Buzău. O zi mai târziu, fiica sa, de numai câteva luni, a făcut febră mare și a fost internată în spital.

Fetița a fost stabilizată, iar acum continuă tratamentul acasă, în izolare. Tot în carantină este și tatăl său, după ce testul a arătat că este infectat cu coronavirus.

Handbalistul se vaccinase la finalul lunii iunie cu Johnson&Johnson. El nu prezintă simptome ale bolii. În octombrie anul trecut, sportivul se mai infectase o dată, pe când juca la clubul din Timișoara.

Și soția handbalistului a fost testată, iar rezultatul este, și în cazul ei, pozitiv. Femeia era vaccinată și nu are simptome. Ambii soți sunt în carantină, alături de copil, și nu au intrat în contact cu nicio altă persoană, a dat asigurări Direcția de Sănătate Publică după ancheta epidemiologică.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite