Om al străzii bătut cu bâtele de trei adolescenți. Imagini șocante surprinse de camerele de luat vederi
28 Decembrie 2021, 11:37 (actualizat 28 Decembrie 2021, 20:27)
(actualizat 28 Decembrie 2021, 20:27) | Știrile TVR

Imagini şocante au fost surprinse de camerele de supraveghere într-o piaţă din Timişoara! Un om al străzii a fost bătut cu bâtele de trei adolescenţi. Poliţiştii încearcă să facă lumină în acest caz. Cu detalii despre acest incident, vine Adriana Pinti.

Totul s-a întâmplat în noaptea de Ajun, în Piața Doina din Timișoara. În imagini se vede cum bărbatul, dezbrăcat complet, aleargă pe stradă, încercând să scape de cei trei băieți. Se apară cu o cutie de carton pe care o avea în mână. Este fugărit pe stradă și prin piață și lovit cu bâtele și cu picioarele.

Câteva ore mai târziu, gașca se întoarce și îl ia la bătaie din nou pe bietul om. Bărbatul de 40 de ani a scapăt în cele din urma de bătăuși, dar abia după ce oamenii din zonă au intervenit. Are însă nasul rupt și multiple vânătăi. Potrivit unor surse, ar suferi și de probleme psihice.

Omul obișnuiește să își facă veacul în zonă, dormind printre tarabe.

În urma imaginilor înregistrate, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe i-au identificat pe  agresori. Sunt copii cu vârste cuprinse între 11 și 15 ani. Ei urmează să fie audiați, în prezența părinților.