Un tricou semnat de Cristiano Ronaldo a fost scos la licitaţie pentru ajutorarea victimelor cutremurului din Turcia

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo
8 februarie 2023, 11:33

Demiral, în vârstă de 24 de ani, care joacă în prezent la o altă echipă din Serie A, Atalanta Bergamo, după ce a evoluat la Juve între 2019 şi 2022, a spus că Ronaldo, Bonucci şi Dybala i-au transmis condoleanţe după tragedia produsă în sud-estul Turciei.

Fotbalistul turc a scris pe Twitter că va licita tricoul semnat de Cristiano Ronaldo şi aflat în colecţia sa, în timp ce Bonucci şi Dybala şi-au donat tricourile semnate pentru a fi vândute.

Cristiano Ronaldo, cvintuplu câştigător al Balonului de Aur, a semnat pe 31 decembrie cu echipa Al-Nassr din Arabia Saudită, după ce şi-a reziliat contractul cu fostul său club, Manchester United, din cauza neînţelegerilor cu antrenorul Erik ten Hag.

Fundaşul Leonardo Bonucci joacă în continuare la Juventus Torino, cu care a cucerit opt titluri în Serie A, în timp ce atacantul Paulo Dybala s-a transferat între timp la AS Roma, după ce a câştigat în total 12 trofee alături de „Bătrâna Doamnă”, inclusiv cinci titluri de campion al Italiei.

Cel puţin 5.434 de persoane au murit şi 31.777 au fost rănite în 10 provincii din Turcia, după două cutremure puternice care au zguduit luni sud-estul ţării.

Sursa: Agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite