Unul dintre cei mai mari operatori de fitness din Timișoara a obținut în instanță anularea hotărârii de oprire a activității. Decizia nu este definitivă

19 aprilie 2021, 11:18

Procesul a fost câștigat iar instanța a hotărât anularea hotărârii emise de Guvern. Decizia nu este definitivă, ea poate fi atacată la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Sentință a fost dată de Curtea de Apel Timișoara. Magistrații au constatat că sălile de sport au fost închise discriminatoriu față de alți operatori economici care își desfășoară activitatea în spații închise.

Acest câștig reprezintă o bucurie pentru operatorii de fitness care de aproape un an nu mai funcționează. Totul depinde acum de Înalta Curte de Casație și Justiție. Aici poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile, decizia Curții de Apel Timișoara.

Pentru operatorii de fitness redeschiderea sălilor de sport este vitală.

Sportul este esențial pentru sănătate și pentru întărirea imunității iar mulți nu înțeleg decizia de a închide sălile acolo unde nu au existat focare de infecție.

Dacă se va face recurs la Înalta Curte de Casație și Justiție, iar sentința Înaltei Curți va menține decizia Curții de Apel Timișoara, sălile de sport din toate localitățile cu o incidență mai mare de 4 îmbolnăviri la mia de locuitori se vor putea redeschide, nu doar cele de aici.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite