„Vacanţa cu P4C – Filosofie pentru copii online” – Ateliere destinate elevilor din clasele a III-a şi a IV-a din orice localitate

6 aprilie 2021, 09:14

Programul constă într-un ciclu de 4 ateliere online de filosofie destinate elevilor din clasele a III-a şi a IV-a din orice localitate, atât din ţară, cât şi din străinătate.

Numărul de locuri disponibile este 25. Nu se percepe taxă de participare, iar înscrierile au putut fi făcute către un părinte sau un tutore legal.

Următoarele trei ateliere sunt programate în zilele de 13, 20 şi 27 aprilie 2021, tot în intervalul orar 11.00-12.00, şi pot fi accesate prin aplicaţia Google Meet. Elevii care vor lua parte la fiecare dintre cele patru sesiuni de discuţii vor primi diplome de participare, trimise prin e-mail ca document ataşat.

Discuţiile se vor axa în jurul a patru întrebări: „ce înseamnă să fii liber?”; „poţi avea prieteni la distanţă?”; „ce înseamnă să-ţi pese de celălalt?” şi „cum distingi ceea ce crezi că ştii de ceea ce ştii cu adevărat?”. Pentru a încerca formularea unor răspunsuri convingătoare, vor fi folosite „fragmente din înţelepciunea străveche, cărţi ilustrate şi basme”, conform filosofie.unibuc.ro.

(w460) Ateliere o

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite