Valeriu Gheorghiță: Am agreat să trimitem săptămânal un mesaj prin sistemul RoAlert în care să transmitem importanța respectării măsurilor și recomandarea vaccinării

RoAlert
RoAlert
6 octombrie 2021, 14:44

În cadrul CNCAV, am agreat să transmitem săptămânal un mesaj prin sistemul RoAlert în care să trasmitem importanța respectării măsurilor de prevenite a răspândirii a infecției cu SARS COV 2 și de informare din surse oficiale precum și recomandarea foarte fermă de vaccinare. Vor fi transmise mesaje și prin intermediul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate către pacienții cu afecțiuni cronice, care se află în evidența CNAS, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea (CNCAV) împotriva COVID-19, Valeriu Gheorghiţă.

Mesajul va fi transmis și prin intermediul asistenților comunitari și al medicilor de familie prin contactarea individuală a persoanelor din listele proprii, în special a persoanelor vulnerabile.

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a transmis miercuri mesaje RO-ALERT în contextul creşterii numărului de infectări cu SARS-CoV-2.

(w460) RoAlert

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite